No Amps Allowed speelt tijdens The Voice of Rooi!

Posted on

Tijdens de finale van The Voice of Rooi op zondag 27 september a.s. mag No Amps Allowed de pauzes van muzikale omlijsting voorzien. Deze nieuwe editie van The Voice of Rooi begint op vrijdag en zal via de zaterdag op zondag haar finaledag beleven.

Kom gezellig allemaal langs om de deelnemers aan te moedigen! Wij hebben er zin in!

Klik op het logo van The Voice voor meer informatie over het evenement, of lees het persbericht hieronder.

No Amps Allowed Voice of Rooi Voice of Rooi

The Voice of Rooi

Sint-Oedenrode – Terwijl de talentenshows op tv in aantal minder en minder worden, gaat The Voice of Rooi onverminderd voort met het houden van talentenjachten in Sint-Oedenrode. Over anderhalve week is het weer zover. Dan wordt The Voice of Rooi gehouden in Proeverij van Ouds.

Proeverij Van Ouds is inmiddels bekend terrein geworden voor het evenement. Al vaker werden er voorrondes en finales gehouden. Dit keer zal de zangwedstrijd plaatsvinden op 25, 26 en 27 september.
Er is weer een hele rits aan talenten die zich heeft opgegeven voor The Voice of Rooi. Onder hen Rosanne van Esch, Eline Broers, Bente Voorn en Nadieh van Diest. Wat zal het spannend worden! Wie wordt de nieuwe winnaar? Ook de zangcoaches Maarten van den Bosch en Alberta van der Woude zijn benieuwd wie gekroond gaat worden tot The Voice of Rooi. Een vierkoppige jury, allemaal mensen uit de muziekwereld, gaat zich buigen over deze kwestie.
Iedere dag zal in de pauze van het evenement een band acte de présance geven om de middag en/of avond muzikaal op te vullen. De kandidaten zingen op vrijdag- en zaterdagavond ieder twee nummers. Op zondagmiddag kiezen ze de twee beste nummers van deze vier uit om deze nogmaals te presenteren voor de jury in de finale. Ga kijken en genieten. De entree is voor iedereen gratis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *