De Muse in Malden nodigt No Amps Allowed opnieuw uit!

Posted on

Iedereen die op zondag 22 november 2015 aanwezig was in Muziekcafé De Muse in Malden weet hoe lekker warm, knus en gezellig het er was. En dat terwijl buiten de regen met bakken naar beneden kwam. Dan kan live muziek op een zondagmiddag extra aangenaam zijn.

Wat het weer gaat doen zal vooralsnog een verrassing blijven, maar dat No Amps Allowed voor een tweede keer is uitgenodigd om bij De Muse te komen optreden, dat staat inmiddels wél vast. Bijna een jaar na de eerste kennismaking mag het akoestische vijftal wederom een Maldense zondag komen opluisteren.

Een en ander staat gepland op 30 oktober.

No Amps Allowed is blij met de doorzettende trend die laat zien dat steeds meer café’s livemuziek inplannen op zondag. Een sfeervolle band als zij leent zich namelijk uitstekend voor onder andere een gezellige muzikale invulling van een middag of vroege avond.

Dus voordat alle verplichte en drukke decemberperikelen zich weer aandienen, heeft iedereen nog mooi de mogelijkheid om de zondag op een ongedwongen en ontspannen manier door te brengen onder het genot van een hapje, een drankje en een deuntje. De Muse is daar heel geschikt voor 😉

De entree is gratis en het zal er gezellig zijn!

Tot in De Muse op 30 oktober!

Zie de Live Agenda of Facebook voor meer informatie.

De Muse biedt gevarieerde livemuziek op zondag
De Muse biedt regelmatig gevarieerde livemuziek

De Muse

Een unieke combinatie van een…

1. Muziekcafé
2. Feestruimte
3. Accordeonspeciaalzaak
4. Reparatieatelier
5. Accordeonmuseum

Deze onderdelen vullen elkaar uitstekend aan en maken ‘De Muse’ tot een plek met veel kennis van en liefde voor muziek.

De Muse is sinds 1998 gevestigd in de voormalige lagere school van Malden.
In 1855 werd dit gebouw tegen de toenmalige pastorie (1799) aangebouwd. Vervolgens was het van 1910 tot 1976 in gebruik als boerderij, compleet met stallen en hooizolder. Na een ingrijpende verbouwing heeft het zijn huidige functie gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *