Ramblas Nijmegen reserveert plekje voor No Amps Allowed!

Posted on

Ramblas Nijmegen heeft tijdens aanstaande editie van de (100e!) Vierdaagse ook een uitnodiging naar No Amps Allowed verstuurd om de feestgangers van muziek te voorzien in de grootste en gezelligste huiskamer van Nederland. De Vierdaagsefeesten duren een hele week en op zondagavond 17 juli is het podium op de Ramblas voor “No Amps”! Zie de live agenda voor aanvullende details omtrent dit geweldig leuke optreden!

Kom er gezellig bij hangen/zitten/liggen en neem al je buren, vrienden, exen, huisdieren en overige bekenden en onbekenden mee!

Ramblas Nijmegen

Ramblas Nijmegen

Ultiem relaxen tijdens de 100e editie van de Nijmeegse vierdaagse? Kom chillen in loungy sofa’s, geniet van een ontspannen sfeer en proef de diverse lekkernijen van de verschillende foodtrucks! Ook in 2016 weer op de Van Schaeck Mathonsingel in Nijmegen! 

In de drukte rondom de Nijmeegse Vierdaagse is de Ramblas door de ontspannen huiskamersfeer een fijn rustpunt voor zowel wandelaars als feestvierders. Gedurende de week zullen verschillende singer-songwriters, bands en andere artiesten optreden in ‘de huiskamer’. In deze intieme huiskamer is er gelegenheid om even uit te rusten op een van de zitbanken of relax stoelen. Onder het genot van een lekker drankje kun je zowel aankomend Nijmeegs of regionaal talent als nationaal gevestigde artiesten aanschouwen. Naast de huiskamerconcerten zijn ook eten, drinken, ambacht en cultuur goed vertegenwoordigd. Bij verschillende culinaire foodtrucks is er voor ieder wat wils.
Kortom: laat je dit jaar verrassen door Ramblas tijdens de 100e editie van de Vierdaagse in Nijmegen!

Voor meer informatie over Ramblas zie de Facebookpagina of website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *