Fabriek Magnifique 2016 strikt No Amps Allowed!

Posted on

Like like like! We hebben zojuist te horen gekregen dat we binnenkort mogen optreden tijdens Fabriek Magnifique! Erg leuk, erg blij mee! Fabriek Magnifique is een openlucht cultuur- en foodfestival dat plaatsvindt op 22, 23 en 24 juli verspreid over verschillende locaties in Veghel.

No Amps Allowed mag optreden op zondag 24 juli op Podium 2 in het mooie sfeervolle Julianapark, gelegen aan de rivier de Aa, midden in Veghel! Hoe vet is dat!?

Ga naar de Live Agenda voor aanvullende details omtrent dit optreden. Je vindt daar ook een video die je een mooie indruk geeft van precies hoe vet het is om daar te mogen spelen! 😉

Voor meer informatie over Fabriek Magnifique zelf, lees hieronder verder.

 

Het verhaal van Fabriek Magnifique

Theater en muziek, kunst en cultuur, design en food, klein en groot, lokaal en landelijk, fantasie en werkelijkheid……Welkom bij Fabriek Magnifique. Het zomerse openluchtfestival in het bourgondische Zuiden.

Fabriek Magnifique

Fabriek Magnifique is een ontdekkingsreis vol verrassingen, een avontuur. Het is charmant en intiem. Een ware proeftuin en voedingsbodem voor innovatie, experimenten, humor, verbazing, verwondering en bewondering. Drie dagen lang genieten van bijzondere kunstwerken, wonderlijk straattheater, bekende én onbekende artiesten, intieme muziek- en theatervoorstellingen. Kortom: een verrassend spektakel. Het festival slingert door Veghel. Op unieke locaties, zoals het park, de rivier, het centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo’s en industrieel erfgoed.

Een groot, gratis, cultureel en culinair festival dat eens in de twee jaar in de zomer plaatsvindt in Veghel. Wat in 2004 aan de keukentafel begon als ideetje, is uitgegroeid tot een festival van formaat. Vanaf de eerste editie zijn de reacties lovend en inmiddels is het festival uitgegroeid tot een spraakmakende happening.

Graag nodigen wij u uit voor een ontdekkingsreis door drie zinderende dagen:
22, 23 en 24 juli 2016.

Klik hier voor de festivalwebsite of Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *